Inget internet

Internet fungerar inte och har inte gjort det sen i fredags + inte lust = ingen blogg!

FREDAG: I fredags så var jag ledig. Sov ut och hämtade syster på skolan, vi åkte till Farsta centrum och kollade lite & åt på Burger King mums!!! Sedan kom resten av familjen och vi shoppade loss. Köpte massa örhängen. Åkte hem med bilen och det blev tacos till middag, jag var egentligen mätt men tryckte ner en taco ändå.... Åkte till Nacka och det tog himla lång tid med väntan på bussen. Var med A på kvällen och han sov över.


LÖRDAG: På lördagen vaknade vi sent, vi åkte till Max och drack lyxshake innan vi åkte till en skjutbana kl 16 där A lärde sig skjuta med riktiga vapen. Han körde hem mig och jag åt massa dåliga grejer hemma. A kom på natten kl 1 och sov över igen...


SÖNDAG: Vaknade jättesent (kl 11:30) idag. Kollade på Kardashian serien som jag gör varje helg. Åt en lätt frukost kl 14 vaniljyoghurt med en skivad banan i mums! Promenerade ner till Sickla köpkvarter med min bror. Vi kollade lite grejer. När vi var färdiga där så promenerade jag vidare till Hammarby Sjöstad för att gymma. YEAH jag körde hårt i 1 timme och 35 minuter. Styrketräning 40 min, roddmaskin 15 min, löpband 25 min. Promenerade hem och tog 188-stegs-trappan.

Lagade tonfisksallad och åt den kl 19. Gick ner till ICA och handlade bananer. BRA DAG! MYCKET TRÄNING och lite mat (yoghurt o banan till frukost, tonfisksallad till middag och en kopp the nu på kvällen) + vatten. Kör på!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback